“Hij is er als je hem nodig hebt”

Piet Oomen en Henri van Zandvliet zijn bezig met de realisatie van 23 woningen, die op ’t Hoogveld in Kerkwijk onder de vlag van Hoogveld Vastgoed bv worden ontwikkeld. “Dat is nieuw voor ons; tot nu toe richtten we ons vooral op het kopen, opknappen en verkopen van appartementen en gebouwen. Op zo’n moment kom je erachter wat er allemaal bij projectontwikkeling komt kijken. Contacten met B&W, vergunningen en procedures, bodemonderzoek, infra, selectie van uitvoerende partijen … Iemand adviseerde me contact op te nemen met Jan van Zanten, die de nodige ervaring heeft met projectontwikkeling in deze regio. Daardoor kent hij ook de juiste mensen en wegen.” 

Zonder wrijving geen glans 

JAN werd meteen al bij de eerste plannen betrokken. Als adviseur, vraagbaak, regelaar. “En niet in de laatste plaats als kritische sparringpartner. Die heb je nodig als je een traject als dit ingaat. Zonder wrijving geen glans. Dus ja, het botst wel eens, maar JAN blijft goed en prettig communiceren.” 

Beschikbaar in elke fase 

Het verzorgen van van splitsingstekeningen, ontwikkelen van verkoopinformatie, voeren van verkoopgesprekken … JAN zorgde ervoor of stond zijn opdrachtgever daarin bij. “We gaan nu de uitvoerende fase in en daarin opereert JAN enigszins in de luwte. Maar mocht er iets niet helemaal soepel lopen of moet er iets worden geregeld met de gemeente, dan kunnen we meteen een beroep op hem doen. JAN is er als je hem nodig hebt.”