“Hij vertaalt je wensen en stelt kritische vragen”

Max en Karin waren op zoek naar een vrijstaande woning in Vught. Dat bleek lastig en dus schreven ze zich in voor een bouwkavel. En jawel, ze werden ingeloot. Hoera! Maar tegelijk ‘help!’ Want waar te beginnen? Hoe pak je zoiets aan? 

Het stel ging op zoek en vond een bedrijf dat houtskeletwoningen bouwt. Dat sprak hen aan, net als het ontwerp van de architect die ze in de arm hadden genomen. Max: “Die bouwer bleek alleen het houtskelet neer te zetten. De rest moesten we zelf regelen. Fundering, installaties, metselwerk, keuken, badkamer … Ik ben als projectmanager bij een IT-bedrijf wel gewend om zaken goed te organiseren, maar dit is toch echt een heel andere tak van sport.” 

Structuur en overzicht 

Max en Karin namen JAN in de arm, meteen al in de beginfase. “JAN bracht structuur in alle losse zaken die we moesten regelen. Hij hielp ons alles voor te bereiden en maakte voor ons een overzichtelijke planning. Vanuit zijn expertise kon hij onze wensen en verwachtingen feilloos vertalen naar de uitvoerende partijen. Hij stelde hen ook de juiste kritische vragen, waarvoor je zelf de knowhow mist. Dat is het project en het resultaat alleen maar ten goede gekomen.” 

Flexibel en betrouwbaar

Toen de bouw eenmaal liep, namen Max en Karin het stokje weer over. Met de geruststellende zekerheid dat JAN over hun schouder meekeek. “Inmiddels wonen we alweer een tijdje in ons nieuwe huis en we genieten er elke dag van. Mede dankzij JAN hebben we een prachtig huis waar we dagelijks van genieten.”