Projectontwikkeling

Projectontwikkeling

Het ontwikkelen en realiseren van een nieuwbouwproject is uitermate boeiend. Maar ook uitdagend. Het vraagt de nodige kennis en ervaring om het traject van idee tot oplevering in goede, beheerste banen te leiden. Expertise op het gebied van projectontwikkeling én bouwmanagement. 

Heb je al een stuk grond? Of gaan we samen op zoek naar een geschikte locatie? Al in het eerste, verkennende stadium kun je rekenen op JAN. 

1

Initiatieffase

Het begint met een heldere formulering van je visie en ambities. Wat wil je bereiken met je project? En wie? Wat zijn de stichtingskosten? Welke opbrengsten wil je dat daar tegenover komen te staan? 

Je hebt te maken met procedurele zaken. Bestemmingsplan, architectonische eisen, milieutechnische voorwaarden, infra … In dat complexe woud van wet- en regelgeving wijst JAN je de weg. Strak en overzichtelijk, helder gefaseerd, zodat ieder risico tijdig wordt herkend en getackeld. 

2

Definitiefase

Tijd om je projectplan verder uit te werken. Wat vraagt je planexploitatie? Koop, huur, een mix van beide? Wat zijn je doelgroepen? Starters, alleenstaanden, gezinnen, ouderen …? 

3

Ontwerp- en voorbereidingsfase

Wie gaat de realisatie op zich nemen? Welke architect, aannemer, installateur, afbouwer … Samen formuleren we de opdracht, selecteren we de partijen die die het beste kunnen uitvoeren en beoordelen we hun voorstellen.  

4

Realisatiefase

In principe doet JAN een stapje terug als je project de realisatiefase ingaat. Monitort hij vanaf de zijlijn de voortgang van het project en houdt hij het werk van de uitvoerende partijen (uit JAN’s netwerk of door jou zelf aangedragen) in de gaten. 

JAN stapt in als jij hem nodig hebt

JAN stapt in als jij hem nodig hebt

JAN is er zolang je hem nodig hebt. Misschien wil je na het vaststellen van het bestemmingsplan het project zelf overnemen? Prima. Of wil je dat hij je al het werk uit handen neemt, zodat je alleen tijdens de bouwvergaderingen beslissingen hoeft te nemen? Ook goed. Als je wilt, staat JAN je bij bij het voeren van de kopersgesprekken. Verzorgt hij de communicatie met de omgeving. Uiteraard kijkt hij graag kritisch mee bij de oplevering.

Wil je straks ook zeker zijn van efficiënt, professioneel georganiseerd onderhoud, dan ben je bij JAN aan het juiste adres. 

Gerealiseerd door JAN.

Gerealiseerd door JAN.
Gerealiseerd door JAN.
Gerealiseerd door JAN.