Verduurzamen

Verduurzamen

Uit financiële of maatschappelijke overwegingen, verduurzamen is hoe dan ook slim. Hoe pak je dat aan? Met welke oplossingen, welke technologieën? Hoe combineer je dat op een efficiënte manier met het onderhoud van je woning of pand? 

Er zijn verschillende manieren om het energieverbruik terug te dringen en het comfort te verhogen. Fasegewijs of rigoureus in één keer. Wil je stap voor stap je energieprestaties verbeteren, wat is dan de juiste volgorde en de juiste aanpak? 

JAN kijkt met u naar al deze aspecten: is het onderhoud noodzakelijk of wenselijk? Welk budget heeft u voor de specifieke maatregel? Wat moet het onderhoud u uiteindelijk op gaan leveren? Denk hierbij aan extra woonplezier, waardevermeerdering van uw woning of modernisering omdat u de woning overweegt te verkopen.

Aan de hand van uw wensen, stelt JAN een compleet en passend plan van aanpak op. Met dit plan van aanpak weet u welke stappen u moet zetten, hoe u in gesprek kunt gaan met uitvoerende partijen en welke volgorde u aan moet houden voor de werkzaamheden. Als u dat wilt, kan JAN dit proces ook geheel voor u uit handen nemen.

Natuurlijk kan het verduurzamen van een woning ook onderdeel zijn van een verbouwing of nieuw te bouwen huis. Ook dan denkt JAN graag met u mee.

Gerealiseerd door JAN.

Gerealiseerd door JAN.
Gerealiseerd door JAN.
Gerealiseerd door JAN.